keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Pipoja, lakkeja, myssyjä, hattuja

Ihana sammakkokuvioinen läppäpipo ehti jo käydä melkein pieneksi, kun en ole saanut ajoissa ommeltua siihen vuorta. Ilman kypärälakkia mahtuu onneksi vielä hyvin. Pipon malli oli oma.


Tupsulakin inspiraatiota hain Suuren käsityölehden joulunumerosta ja käytin siihen jotain Novitan sesonkilankaa (Sointu??). Kauluri tehty samaisesta sesonkilangasta omalla ohjeella. Saas nähdä miten tuo lanka kestää käytössä... Iso tuli tuosta piposta, mutta ensi talvena se on paremman kokoinen.

Ja sitten vähän skräppäilyasiaa: Otin haasteeksi itselleni skräppäillä kaikki joulukuvat lapsuusmuistoja-albumiini. Melkein kaikki onkin jo skräpätty, mutta muutama vielä odottaa vuoroaan. Jos vaikka postaisin ne ensi viikolla. Jos vielä sittenkin on joitain joulukuvia jäljellä niin saavat minun puolestani odottaa ensi joulua. Niistä saa nimittäin aikaiseksi skräppäys-pläähin.

Netti on joulun aikaan ollut pullollaan kaikkia ihania ilmaisia digiskräppäyspaketteja ja täytyy myöntää, että on tullut haalittua niitä vähän enemmänkin kuin tarpeeksi.

1 kommentti:

Hannah kirjoitti...

Ihania hattuja <3 Varsinki tuo viiminen on aivan syötävän suloinen, tekis mieli tilata meijän pojalle sulta tollanen, onnistuisko? ite en jaksa kutoa muuta ku sukkia ;) Toki voin langat maksaa jos innostut tekee Mirkolle lakin :)