perjantai 26. helmikuuta 2010

Läjä bloggaamattomia

Onpas sitä muka ollut kiireinen viime aikoina, kun ei ole ehtinyt päivittämään blogia. Kaikennäköistä on kyllä tullut tehtyä, mutta eipä ole niitä blogiin asti saanut laitettua.

Tein lahjaksi ystäväni pojalle raitapipon ja päätin sitten tekaista vielä lapasetkin "kaupan päälle". Pääsin testaamaan myös lakin ja lapasten vuorittamista, jottei pientä kutittaisi villalangat. Hyvinhän se onnistui tuo lapastenkin vuoritus, vaikka ensimmäistä kertaa tein ja omalla ohjeella. Kivaa oli ja jospa saisin muitakin tilaustöitä tulevaisuudessa.
Tarkoituksena oli neuloa tämä lakki uudesta ihanasta turkoosista seiskaveikasta, mutta tuloksettomien langanetsintäreissujen jälkeen päädyimme eri väriin. Tottakai lanka tuli kauppoihin heti kun lakki oli jo päätelty ja lapasetkin tehty.

Lahjaksi päätyivät myöskin pienet punavalkoiset raitasukat, jotka neuloin ihan vaan huvin vuoksi. Malli on oma ja lankana taisi olla 7 veljestä. Sukat olivat kuulemma hyvän malliset lahjansaajan jalkaan ja kasvunvaraakin oli vielä sopivasti (kuvassa mallina oma poikamme).

1 kommentti:

Sani kirjoitti...

Ihania kutomuksia :)