tiistai 19. huhtikuuta 2011

Peitto isoäidin neliöistä ja paljon muuta

Kameran puute aina vaan vaivaa. Grrrrrr :( Koko ajan tulee tehtyä jos minkäkinlaista työtä, mutta kun ei ole kameraa, millä kuvata.

Tänä vuonna oli meikäläisenkin käsitöitä esillä Jokihelmen opiston näyttelyssä Merijärvellä. Iso canvastauluni oli päässyt "kunniapaikalle" oven päälle ja kaksi isoäidin neliöistä tehtyä peittoakin oli komeasti esillä. Tänä vuonna olen ollutkin ahkera käsitöiden suhteen:

- 2 isoäidinneliöpeittoa
- Iso kirjailtu canvastaulu
- Ristipistokirjailtu kaitaliina
- 4 sisätyynyä + päälliset
- Pojan huoneen uudet verhot
- Keittiön verhokappa ja samasta kankaasta kaitaliina
- Kirjailtu pieni hiiri vauvan pussilakanaa tai tilkkupeittoa varten
- Virpojille karkkiylläri x 8
- Kankainen pöllö-avaimenperä
- Useampi kortti
- Keväinen ovikranssi



Tänä aamuna ompelin loppuun avaimenperä-pöllöni. Poika taitaa sen kyllä omia jo ennen kun avaimet on edes paikallaan. Eilen aamuna sain viimeisteltyä muutaman kortin, joista yksi lähtikin jo maailmalle. Sovittiin äidin kanssa tehdä pientä vaihtokauppaa: äiti ompelee mulle pari patalappua ostamastani kankaasta ja tein sitten hänelle kortin. Siitäkään ei tietenkään ole kuvaa kuin kännykässä ja mun kännykkää ei voi yhdistää tietokoneeseen.

1 kommentti:

Eliinamirjami kirjoitti...

Hei!
Etsin Glooglaamalla vauvan peiton mallia ja tämä kolahti heti. Pojan perheessä odotetaan heinävauvaa eikä hänelle saa tehdä liian hempeää. Tässä sinun peittosi väreissä oli "sitä jotakin". Muistatko, mistä langasta teit tämän?