sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Pitkästä aikaa

Kylläpäs on pitkä aika kun viimeksi olen bloggaillut. Viime toukokuusta ollaan oltu kamerattomana ja kaikki tekeleet on jäänyt kuvaamatta ja sen mukana sitten myös bloggaamatta. Noita rose-mohair pipoja ja huiveja tuli tehtyä vielä kaksin kappalein turkoosin värisenä ja käytettykin on kovasti, vaan eipä ole tullut kuvattua. Yritän pikkuhiljaa bloggailla tänne viime syksyn tuotoksia, niitä joita olen saanut valokuvattua näin jälkikäteen.

Syksy oli kiireistä aikaa, kun ostimme oman talon. Sitä laitellessa on vierähtänyt aikaa ja nyt on aivan mieletön hinku tehdä käsitöitä, jotta saisi oman näköisen kodin. Missään ei ole vielä ihan valmista, mutta pikkuhiljaa. Onneksi muutimme myöhään syksyllä lumen tullessa niin on saanut keskittyä pihatöiden sijasta taloon.


It's been a long time since I last time wrote anything to my blog. Last april we gave our old camera to our family in India and we've been planning to buy new one. It's been impossible to blog anything with pictures. Autumn time I made 2 more Rose-mohair caps and scarfs in turqouise-color, but not any photo of those. Lately I've been borrowing my mothers camera and now I try to start blogging again.

Autumn was busy time for us because we bought a house. Our first own house. Now I'm using my all free time to make it look like ours. Lately I've been crafting like crazy. Every room looks still unfinished but little by little we're making progress. We moved about same time than first snow came, so I've had more time to do things in the house instead of planning garden.

Ei kommentteja: